eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

eToro erfaring

eToro er en populær handelstjeneste som tilbyr investering i aksjer og trading med CFD. Vi har blitt godt kjent med eToro gjennom flere år, og her kan du lese om våre erfaringer og opplevelser med tjenesten. Skjermbilde: eToro

13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Erfaring med nettmeglere

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her

Erfaringer med eToro

Vi har benyttet eToro i flere år, og tenker her å dele våre erfaringer.

Om vi skal ta konklusjonen først, hva mener vi egentlig om eToro? eToro er bra. Det fungerer. Rett og slett en knakende god handelstjeneste for trading. Til de aller største handler i norske aksjer kan kanskje andre norske nettmeglere vurderes, men det er ingen handelstjeneste vi liker bedre enn eToro. Du får unike innblikk i markedet, selv med en gratis-konto hos eToro. En ekte handelskonto hos eToro gir unike handelsmuligheter som ikke finnes hos norske nettmeglere. Vi har bare positive erfaring med eToro etter å ha benyttet tjenesten i mange år, og tjenesten har bare blitt bedre for hvert år.

Vi liker eToro, og er stort sett enige med mange positive anmeldelser i diverse forum og publikasjoner på internett.

Negative eToro erfaringer

Alle nettmeglere har negative anmeldelser, og eToro er ikke noe unntak. Det er selvsagt mulig at det finnes kunder som har negative opplevelser også med eToro, og ingen tjenester klarer å gjøre alle fornøyd. Til de negative anmeldelsene kan vi bare si at vi er glade for at vi ikke lot disse anmeldelsene stoppe oss fra å prøve tjenesten. eToro fungerer og er utmerket til sitt bruk.

Positive eToro erfaringer

Selv om vi liker eToro svært godt, så er vi ikke automatisk enige i alle positive anmeldelser. Noen er overdrevne positive, og lover mer enn tjenesten kan levere. Hvis du prøver en gratisdemo av eToro ser du akkurat hva tjenesten kan tilby. Vi tar sterk avstand fra overdreven hype av tjenesten, eller de som kommer med fantastiske løfter om muligheter til enorm fortjeneste, da dette kan være falske påstander som bør ignoreres eller rapporteres. Det kan også tenkes at noen ønsker å misbruke merkevaren eToro til egen vinning, og kommer med fantasifulle påstander som verken eToro eller brukerne av eToro er tjent med. Det deles både falske negative og positive erfaringer om eToro på nett og til disse bør man være skeptiske til. Verken eToro eller deres brukere er tjent med å omtale tjenesten som noe annet enn det den faktisk er. eToro er en flott handelstjeneste i seg selv, og vi liker den akkurat slik den er.

Hva kan du gjøre med eToro?

eToro er en populær handelstjeneste for tradere og sannsynligvis verdens største tradingnettverk.

  • Handle aksjer. Hos eToro kan du handle vanlige aksjer. Utvalget er forskjellige fra andre nettmeglere, og vi anbefaler at du selv besøker eToro for å se hvilke aksjer som kan handles her. Handler du vanlige aksjer får du utbetalt utbytte på samme måte som hos alle andre nettmeglere. Provisjon ved aksjekjøp er 0% og dermed et svært prisgunstig alternativ.
  • CFD-handel er også mulig hos eToro. Handel med CFD-er har blitt veldig populært grunnet mulighetene til å gå long eller short. Med CFD-er kan du handle i valuta, råvarer, indekser med fleksibel giring og mye mer.
  • Handle ETF som også kalles børsomsatte fond. Dette er populære finansprodukter. Provisjon ved kjøp av ETF er også 0% hvilket gir eToro et prismessig fortrinn sammenlignet med mange andre nettmeglere.

Trygt å bruke eToro i Norge

eToro fungerer veldig fint for norske tradere som ønsker et bedre handelstilbud enn det som finnes blant lokale og nasjonale nettmeglere. Det sier seg selv at en tjeneste med millioner av brukere har potensiale til å bli mye bedre enn mindre nettmeglere med en langt mer beskjeden kundebase.

Innskudd hos eToro kan utføres med Visa, Mastercard, PayPal, Skrill, Neteller og en rekke andre betalingsmuligheter. Denne prosessen er ukomplisert for norske brukere, og krever ikke bruk av BankIUD.

Svært trygg og sikker handelstjeneste. Som følge av eToro's popularitet og store kundebase har de hatt betydelige midler til å utvikle en god handelstjeneste, og det merkes. I tillegg til å ha skapt en flott handelstjeneste, er det merbart at det har blitt brukt mye ressurser på å gjøre tjenesten sikker på alle områder. Ordreutførelsen og handelsopplevelsen er upåklagelig og føles trygg og stabil til enhver tid.

eToro er godt tilrettelagt for skatt og skattemelding i Norge. Innrapportering av gevinst og tap utføres i skattemeldingen, tidligere kalt selvangivelse. Gevinster som er tjent hos eToro skal beskattes, og dette føres inn i skattemeldingen. Tilsvarende skal man rapportere tap i skattemeldingen, dette vil gi skattefradrag. Det er veldig greit å finne frem de riktige tallene og overføre dette inn i skattemeldingen (selvangivelsen). eToro har alle nødvendige tall fra dine handelsaktiviteter lett tilgjengelig når du har logget inn på din bruker. Husk at eToro ikke rapporterer gevinst og tap til norske myndigheter, og det er ditt ansvar å informere om dette via skattemeldingen.

Ulemper med eToro

Som nevnt er vi veldig fornøyde brukere av eToro og liker tjenesten svært godt. Det er likevel alltid noe som kunne vært bedre hos alle handelstjenester.

Er det noe vi savner hos eToro?

Pålogging hos eToro foregår med passord og eventuelt kombinert med to-trinn bekreftelse om ønskelig. Vi opplever rutinen for innlogging som tilstrekkelig sikker, og i seg selv er den uproblematisk.

eToro og BankID. Det er ikke mulig å logge på med BankID hos eToro. Andre nettmeglere som Nordnet har dette alternativet, men det får du altså ikke mulighet til hos eToro. BankID er praktisk ved innlogging, men selv ikke denne er hundre prosent sikker. Det er likevel ikke et stort savn, og det å logge inn på egen bruker hos eToro har aldri vært noe problem hos oss.

Glemt passord hos eToro? Skulle du være uheldig å miste passordet, er det lagt opp til at du enkelt kan lage nytt passord. Dette utføres via sidene for pålogging, og krever ikke kontakt med support. Du skal altså kunne logge på når som helst, selv i tilfelle glemt passord, uten å være avhengig av kundetjenestens åpningstider.

Gratis demo av eToro

eToro tilbyr en helt gratis demo. Dette er en fullverdig prøveversjon av tjenesten, der du får muligheten til å prøve online eller ved nedlastning (gratis download av eToro app til mobil er tilgjengelig).

Det er ingen gebyr, kurtasje eller avgifter tilknyttet bruken av eToro sine demoversjoner. Likevel kan disse brukes så lenge du ønsker, og de kan gi deg verdifull tradingerfaring. Hensikten med den demo som tilbys av eToro er vel å få muligheten til å prøve ut tjenesten, men den kan fint også brukes til å få erfaring med trading uten å risikere egne penger.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks, as well as trading CFDs. Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 81% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 complete years and may not suffice as basis for investment decision. Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk. eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her