Råvarer er lønnsomme tradingobjekter

Din beslutning om å begynne å lære å handle råvarer vil gi deg en helt ny innsikt i hele råvaremarkedet

Råvarer er lønnsomme tradingobjekter
13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Råvarehandel

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Din beslutning om å begynne å lære å handle råvarer vil gi deg en helt ny innsikt i hele råvaremarkedet. Her skal vi bare skrape overflaten om hvor lønnsomt handel med råvarer kan være.

En amerikansk investor har fortalt oss følgende: Råvarehandel kan være innenfor en bestemt sektor som for eksempel korn eller edle metaller eller kanskje over hele spekteret av globale råvaremarkedene. Nå tviler har du hørt bekymringer om energisikkerhet og råolje handelen på New York Mercantile Exchange, og hvordan prissvingninger kan være forårsaket av en hel rekke faktorer. Og hva som forårsaker prisbevegelser i gull, sølv og andre edle metaller og hvorfor bør kakao eller kaffe terminprisene plutselig bølge?

Disse er spennende markeder for å studere, så å finne en topp kvalitet råvarer trening leverandøren er så viktig. Hvordan du går om å lære å handle varer? Hva er de viktigste områdene du trenger for å mestre med tillit slik at du føler deg komfortabel inn i de globale råvaremarkedene? For det første, hvis du lærer å handle varer finne der å gjøre varehandel kurs som kan være på tilbud. Enten starte din vare utdanningen hjemme ved hjelp studiemateriell med en elektronisk opplæring pakke eller delta på en topp kvalitet trading skole der elevene dekker alle aspekter av varer og futures.

Hva er fordelene ved å delta på en varehandel skole? Det er ansikt til ansikt kontakt med veiledere og muligheter for 12:59 coaching. Trenerne kan enten ha sin kunnskap fra kurs eller de har kanskje handle råvaremarkedene og så har ekte live trading erfaring, som er en verdifull ressurs å ha i en trener. Når du lære å handle varer i et klasserom kan du nettverk med likesinnede kolleger, dele ideer med kolleger.

Læring på stedet lar deg se og lære av "live" handler med trenere, som kan handle i sanntid som du ser over skulderen. Dette er verdifullt fordi det bidrar til å forklare i et levende omgivelser hva du kanskje har lært i andre steder i teorien. Slike eksempler er verdifulle som de gir en reell, skarp kant til varehandel utdanning, og veiledere vil hjelpe deg når du oppretter en personlig varehandel plan. Med veksten i handel sentre, opplæringsinstitusjoner har nå steder globalt, og du kan finne en nær deg, for eksempel i London, Singapore, Dubai og Toronto, samt store amerikanske sentre som Washington, Philadelphia, Chicago og New York.

Hva er fordelene med online varehandel pakker? Noen ganger plasseringen din eller forpliktelser gjør det umulig å delta på et fysisk sted. Så hvorfor ikke prøve en nettbasert opplæring pakke med tekniske og fundamentale aspekter av varehandel, som gir større fleksibilitet med arbeidsplan.

Disse online varehandel kurs vil få tilby e post kontakt med lærere, samt video tutorials, ved hjelp av diagrammer, blogger og fora. Du vil også mest sannsynlig har tilgang til spesiell programvare pakker slik at du kan øve handler og bruker forskjellige trading teknikker, samt CDer og DVDer som dekker de viktigste læringen poeng.

Hva er trolig bli dekket når du begynne å lære å handle varer? Forvent å se på effekter av tilbud og etterspørsel på råvarepriser i fundamental analyse, som vurderer effekten av kriger, inflasjon og den økonomiske syklusen. Teknisk analyse er også viktig og omfatter forståelse indikatorer på handelsvare diagrammer, for eksempel støtte og motstand, Fibonacci, glidende gjennomsnitt, japanske lysestaker og volumer av handel, som fungerer som signaler for når man skal gå ut og skriv en handel.

Kurset vil sannsynligvis vise deg hva en råvare futures kontrakt er og hvor lett det er å handle elektronisk, hvordan du legger inn futures bestilling og sette råvare futures margin, samt forstå hvordan sikring i råvarehandel fungerer. Hele området risikostyring og bevaring av kapital er også et viktig aspekt av læring, som er psykologien i trading og ha en varehandel plan. Alle disse grunnleggende områdene vil bli dekket når du begynner å lære å handle råvarer. Råvarer er svært volatile enheter i dagens handel markeder. Nesten alt kan påvirke råvareprisene som politiske atmosfæren, varierende supply nivåer, været forandrer seg og ren spekulasjon. En av de viktigste trekkene i råvaremarkedene er høy volatilitet igangsatt av endrede tilbud eller etterspørsel av varer. I råvaremarkedet er en plattform for tradere, forbrukere og produsenter av råvarer til cap sine farer over skarpe råvarepris bevegelser gjennom fremover selger eller kjøper på regulerte børser. Det er denne svært funksjon som tiltrekker seg mange investorer å trade i råvare futures markedet. Short salg er like enkelt som korte kjøper. Store mengder transaksjoner kan passere gjennom lett å bringe på høy fortjeneste (tap) at en trader erfaringer med stor adrenalinet til å pumpe gjennom hele hans vesen.

Hvilke råvarer lønner det seg å kjøpe?

Det er mange valg av råvare for en interessert trader å hengi seg på varer markedet, den variert utvalg av varer gjør det enda mer attraktivt for en varer futures trader. Spot på og Futures CFD (Contract for Difference) er de mest populære markeder for de fleste handel skal skje. På de høyere enden av spekteret, energimarkeder og metall markeder skiller seg ut i glans med råolje, gull og sølv som tar sentrum scene i verden scene i dag.

I den andre enden, er mange mindre handelsmenn forsøker å spekulere på hvete og bomull. I mellom står kaffe, gummi, palmeolje, kakao, sukker og silke.

Prisbevegelsene i råvarer

Varehandel er ganske forskjellig fra andre trading markeder som Forex eller aksjer, prisene på varer kan være svært stabil i lang tid før noen konkrete bevegelsen er filt. Likevel kan råvarepriser ta en dramatisk vending svært raskt. Historien forteller om den dramatiske prisendringen av kakao og kaffe der deres priser var doblet og halvert i et kort tidsrom. Alle involverte parter ble fanget off-vakt med litt raking i store gevinster, mens andre hadde sine lommer brent dypt.

Det blir mer intens med den økte risikoen på slike CFD markeder som deres prisgrense systemene ikke tillate lukking av posisjonen din når du vil. Derfor kan store tap oppstå dersom råvarepris fortsetter å spiral ned i de par dager. En grense ned kontrakt kan ikke selges, heller ikke kan du kjøpe en "grense up kontrakt. Derfor ville du trenger for å sikre at det finnes hensiktsmessige risikostyringsstrategi funksjoner for å sikre investeringen din mot slike markedsrisiko.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Trading og spekulasjon i råvarer

Trading og spekulasjon i råvarer

Råvarehandel er ikke noe nytt