Stop loss ved trading i differansekontrakter

En stop loss ordre kan settes til å utløse en utgang som pre-bestemmes av handelsmann f

Stop loss ved trading i differansekontrakter
13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Tradingstrategier

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En stop loss ordre kan settes til å utløse en utgang som pre-bestemmes av handelsmann f.eks Kjøp på $ 3,00 med en stop loss på $ 2.60. Når stop loss blir utløst, er et salgssignal aktivert for CFD leverandør og actioned i samsvar med sine forretningsvilkår og tar hensyn til tilgjengelig likviditet til handling forespørselen. DMA tilbydere typisk motta stop loss verdien via telefon eller online bestilling, og vil plassere ordren i markedet for å være actioned på forhåndsbestemt pris til et begrenset prisklasse f.eks til maksimalt 6c ytterligere, og gi det er matching likviditet. Hvis stop loss prisen er utløst, og prisen deretter raskt beveger seg utenfor 6c utvalg i dette eksempelet, eller det er tilstrekkelig likviditet for din bestilling og vurderer andre mennesker som har ordrer til den prisen punktet, kan det hende at stop loss salgsordren ikke utløst og du blir værende i stillingen.

Market makers har evnen til å håndtere de stop loss og når en stop loss ordre utløses, kan de stenge posisjonen hvor de ser at matching pris og kvantum er tilgjengelig. Dette øker sjansene for å få ut av en posisjon som går mot deg, men med en potensielt dårligere pris til hva du forventer.

Et av problemene med prisen på en stop loss ordre er at det er kun et mål pris. Det avhenger av om markedsprisen faktisk handler på dette nivået. Hvis den underliggende instrument pris hull dvs. den beveger seg forbi stopp prisen i ett trinn, vil stoppe få henrettet ved neste prisen som ble omsatt eller ikke i det hele avhengig av CFD leverandøren. Dette er normalt ikke et problem på svært aktivt handlet produkter som indekser og valuta, men kan være et problem på aksjekursene, særlig for aksjer som har lav likviditet. Det er også et problem når aksjemarkedene er stengt, og forskjellen mellom det nære den ene dagen og den åpne på den neste dagen er betydelig (for eksempel: hvis det har vært nyheter om en aksje over natten som påvirker bedriftens lønnsomhet).

For å redusere dette problemet, noen leverandører tilbyr "Garantert Stop Loss Orders" (GSLO) der trader betaler en premie for en pris for å være garantert bør en stop loss pris utløses. I tillegg til ekstra kostnad, er det normalt andre restriksjoner. Det nærmeste en garantert stop loss ordre kan plasseres typisk 5% fra dagens pris og tilbydere har vanligvis spesifikke vilkårene og betingelsene på ordre men de kan være effektive hvis det spennende ved et sett pris er viktig.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

CFD-handel sammenlignet med andre former for trading

CFD-handel sammenlignet med andre former for trading

CFD-handel er populært blant tradere over hele verden, og i Norge er dette intet unntak