Opsjoner

Opsjoner gir deg muligheter til å tjene penger og oppnå bedre avkastning på pengene dine

Opsjoner
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Opsjoner og opsjonshandel

Opsjoner gir deg muligheter til å tjene penger og oppnå bedre avkastning på pengene dine.

Opsjonshandel er en meget spennende handelsmulighet, og mange velger dette som et alternativ til tradisjonell aksjehandel.

Hva er opsjoner?

Opsjoner kan man si er et verdipapir som gir deg en rett til å kjøpe eller selge underliggende verdipapirer. Underliggende verdipapirer kan for eksempel være aksjer, råvarer eller valuta.

Merk at denne retten er en valgfri rettighet, og det betyr ikke at du må kjøpe det underliggende verdipapiret. Rettigheten til å kjøpe det underliggende verdipapiret er fastsat på forhånd, og du kan da kjøpe det underliggende verdipapiret på et fastsatt fremtidig tidspunkt, til en pris som også er fastsatt på forhånd.

Flere typer opsjoner:

Det finnes mange forskjellige typer opsjoner. Det kan være kjøpsopsjoner (rett til å kjøpe underliggende verdipapir) eller salgsopsjoner (rett til å selge). Det kan også være opsjoner, som sannsynligvis er det mest aktuelle valget dersom du ønsker å trade i opsojner på internett.

Handle opsjoner på nett

Det finnes et stort utvalg av nettmeglere som tilbyr opsjonshandel. Det finnes dog mange useriøse opsjonsmeglere, og noen opptrer også uten regulering eller autorisasjon fra myndigheter.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Typer av opsjoner

Typer av opsjoner

Det finnes mange forskjellige typer av opsjoner