Handle aksjer fra mobilen?

Nå er det lett å utføre aksjehandel fra mobilen. Få en rask gjennomgang over ulike alternativer.

aksjehandel mobil
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Aksjehandel

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Et eksempel på hvor lett det er å komme i gang med trading på mobilen.

  1. Velg en nettmegler som tilbyr handel med mobil. Prøv for eksempel mobilapper fra sosiale investeringsnettverk, og bruker derfor deres tjeneste i fortsettelsen av dette eksempelet.
  2. Prøv sosial trading og få muligheten til å teste handelsplattformen uten risiko (demo med ubegrenset varighet) eller sett inn penger for å oppleve live trading.
  3. Når du har gjort dette og opprettet en konto, kan du laste ned deres mobil-applikasjon, og begynne å trade via mobilen (instruksjoner gis og forklares nærmere på en av linkene ovenfor).

Vanskeligere er det ikke å komme i gang med trading via mobilen.

Mange sosial-trading tjenster er CFD-tjenester, som er girede produkter og innebærer vesentlig risiko. Sørg derfor for at du fullt ut forstår risikoen før du begynner å handle.

Trading på mobilen

Det sier seg vel selv at mobilen ikke kan erstatte en datamaskin til all trading. Du kan helt fint utføre trading på mobil, men dersom du sitter i en lengre periode eller skal foreta en detaljert analyse, vil det være litt tungvindt å utføre trading via mobil.

Som et supplement er mobil-trading likevel ypperlig, og fremgangsmåten ovenfor er en god måte å få prøve trading på mobil, og samtidig få muligheten til å tjene noen kroner.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Aksjer og aksjehandel

Aksjer og aksjehandel

Aksjehandel er enklere enn hva mange tror. Du trenger definitivt ikke være økonom eller finansekspert for å lykkes med kjøp og salg av aksjer.

Aksjehandel skole

Aksjehandel skole: Lær deg å handle aksjer

Gratis aksjeskole som omfatter det mest grunnleggende om aksjehandel. Lær deg å handle aksjer.