Prøv sosial trading og se hva dine aksjevenner handler

Se hva dine venner og millioner av andre tradere handler i markedet. Du kan også kopiere deres handlinger automatisk gjennom sosial trading.

Prøv sosial trading og se hva dine aksjevenner handler
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Aksjehandel

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Hva er sosial trading?

Finansnæringen har klart å utnytte Internett på en måte som andre web-vennlige bransjer som musikkindustrien og underholdningsbransjen ennå ikke har klart å utnytte fullt ut. Sosial trading er en metode der det samarbeides om å investere i markedet. Det har flere fordeler for tradere, og dette skal vi se nærmere på her.

Erfarne meglere betrakter sosial trading som en utmerket måte å tiltrekke seg nye kunder: Det har også styrket tradere som lenge har vært involvert i markedet, og mange er nå kunder i disse nyetablerte nettverkene.

Klikk her for å prøve sosial trading

Sosial trading er et spirende paradigme innenfor en bransje som har endret seg med tiden. Sosial trading innebærer effektivisering av beslutningsprosesser, basert på trading-data. Finansiell analyse er integrert, og erfarne tradere kan følges og kopieres. Disse «guruene» tilbyr enestående ekspertise gjennom sine egne handler i markedet.

Advarsel: Girede investeringer innebærer vesentlig risiko for tap. Du er selv anvarlig i å forstå denne risikoen. Selv om du kopierer andre som tidligere har hatt positiv avkastning i markedet, er ikke dette en garanti for fremtidige resultater.

Følg dine favoritt-tradere i de sosiale investeringsnettverkene

Dersom du registrerer deg på et sosialt investeringsnettverk og begynner å kopiere eller å følge andre brukere vil du forhåpentligvis oppnå vellykkede investeringer, selv om tidligere avkastning aldri vil være en garanti for fremtidige resultater.

Brukere av sosiale investeringsplattformer kan ofte bruke guru-søk applikasjonen for å finne de beste guruene til sine handler i markedet. Om du velger å kopiere eller å følge en guru vil det forhåpentligvis resultere i vellykkede investeringer stadig voksende brukergruppe. Når så mange mennesker trader samtidig i markedet kan det sammenlignes med Crowdsourcing eller populariteten til en fan-side eller en Twitter-konto.

Slik fungerer det

Konvensjonelle «åpne bøker» i finansinstitusjoner kan bare gi begrenset kunnskap om traderne i markedet, til tross for at man kan se alle handlinger i sanntid. Imidlertid er sosiale investeringsnettverk også et verktøy som lar deg spore alle brukerne på plattformene, og du kan enkelt matche eller «kopiere» deres handler i markedet, og du kan se hvor vellykket eller mislykket strategiene til enhver trader er i sanntid. Du kan analysere prestasjoner og andre kriterier som er avgjørende for suksessen til daytradere.

Handel i så store menneskegrupper kan sammenlignes med Crowdsourcing eller populariteten til en fan-side eller en Twitter-konto, sett bort i fra at det selvfølgelig er penger involvert. De traderne som er godt informert bidrar med stor nytteverdi på plattformen, og man følger utviklingen i sanntid for å øke sjansene for suksess i markedet. De som allerede bruker sosiale investeringer ønsker at du også skal bli involvert i sosial trading.

Sosiale investeringsnettverk er et effektivt verkøty til trading

Det er i nettverkenes egeninteresse å gi brukerne den beste handelsopplevelsen, og de er mer enn klar over at det må mer til enn en rik og interaktiv brukeropplevelse for å oppnå dette:

I tillegg til opplevelsen, har de som mål å gi større nytteverdi gjennom verktøy som andre nettverk og plattformer mangler. Denne to-delte strategien tar sikte på å vekke interessen din - og å beholde deg som bruker av plattformen.

Det er viktig for ethvert sosialt investeringsnettverk at traderne som handler der verdsetter plattformen. Nøkkelen til suksess for nettverket er derfor å tilby en rekke ressurser som du ikke finner hos andre nettmeglere. Disse nettverkene drives gjerne av et kraftig system som filtrerer trading i sanntid, slik at alle kan se hva som blir solgt, og hva som blir kjøpt.

Husk at sosial trading innebærer risiko, og selv om målet kan være å tjene penger idag, er det også en høy risiko involvert i slike produkter, og man bør derfor forstå dette før man begynner. Prøv eventuelt en demoversjon hos nettmegleren.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Aksjer og aksjehandel

Aksjer og aksjehandel

Aksjehandel er enklere enn hva mange tror. Du trenger definitivt ikke være økonom eller finansekspert for å lykkes med kjøp og salg av aksjer.

Aksjehandel skole

Aksjehandel skole: Lær deg å handle aksjer

Gratis aksjeskole som omfatter det mest grunnleggende om aksjehandel. Lær deg å handle aksjer.