Hvordan lære seg råvarehandel

Den letteste måten å lære råvarehandel på er via en øvelseskonto

13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Aksjer og aksjehandel

Den letteste måten å lære råvarehandel på er via en øvelseskonto. Vi anbefaler at du åpner en øvelsekonto hos en anerkjent råvaremegler / nettmegler. Se banneret til høyre for en gjennomgang av aktuelle meglere.

Litt mer om det å lære seg råvarehandel følger nedenfor, men dette er ikke vesentlig å sette seg inn i for vellykket råvarehandel. Start heller først med å se på oversikten over meglere (se i menyen her på denne siden).

Online råvarehandel har siden staren av vært et spennede alternativ. Nå kan nesten alle starte med råvarehandel via internett, det er ingen flere barrierer å snakke om i forhold til kontakt med en megler og markedet.

Du vil få sanntidskurser på råvarer helt gratis, noe som er fremmed for aksjemarkedet der dette gjerne koster penger.

Med den teknologien på internett, nå, er massive kapitalen ikke lenger er nødvendig når vi snakker om å investere med varemarkedet; nå små handelsmenn med relativt beskjedne marginer er i stand til å komme om bord og begynne å tjene noen penger en gang. Of course, uansett hvor mye penger du handle i, er det alltid en risiko for at pris og verdi bevegelser vil vende mot deg og du vil miste din første marginer. En av de tingene du trenger å vite om er stop loss ordre, som selvfølgelig din megler vil fortelle deg alt om, fordi det er en mekanisme i markedet som vil redde deg fra store tap.

Uansett hvor mye godt trading programmer du benytter, flotte diagrammer og andre mekanismer som vil hjelpe deg ut i markedet, trenger du ekstra sikkerhet som adept risikostyring, risikokapital og selvfølgelig som nevnt stop loss ordre. Snakker av risikokapital, må du forstå at når du handel, bør de pengene du bruker være penger du har råd til å tape - aldri noensinne investerer penger som du trenger fordi uansett hvor god du kanskje tror du er, det er aldri slik en ting som en selvfølge når det kommer til å investere.

En eneste høy kvalitet artikkel om online varehandel, er at hovedsak online råvare meglere proffer simulert trading konti som vil la deg forsøke å sette tankene dine på sine handelsplattformer blottet for fare for å miste ekte kontanter. Mens trading en demonstrasjon konto er ikke det samme som trading din personlige økonomi, bør du vurdere meg, den berører problemene er ulik, kan du likevel få en god opplevelse for hva som er obligatorisk, slik at du kan være triumferende og hvis online varehandel er den slags av å investere miljø for deg.

Fordi det er så mange slags varer der ute, må du være klokt når du velger type råvare, sikre at du er kjent med råvarer og hvordan den oppfører seg som tiden går og selvfølgelig andre interne og eksterne faktorer.

Komme det er ikke vanskelig ting, innen noen få museklikk, vil du kunne koble til med en megler og et marked av ditt valg. Den tøffe ting er å forstå vanskelighetene med markedet og få de rette strategiene for å erobre markedet og gjøre noen penger. Hvis du er i tvil, forskning og forskning - Internett er et flott sted å finne informasjon.

NETTMEGLERE SOM ER EGNET TIL HANDEL MED RÅVARER

Les mer om råvarehandel og hvilke tjenester som er best egnet for handel med råvarer i menyen, se banneret til høyre.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Valutakurser

Valutakurser

Du finner nå gratis valutakurser i sanntid på nett

Verdipapirer

Verdipapirer - en kort innføring

Her er en liten oversikt over ulike type verdipapirer. Lær mer om aksjer og andre verdipapirer, derivater og relaterte finansielle instrumenter her.