Se etter mønster

Måten å plukke vinnere på er å gjenkjenne mønster

13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Aksjer og aksjehandel

Måten å plukke vinnere på er å gjenkjenne mønster. Se ettere tydelige tekniske mønster i MACD, RSI, Williams %R, formasjoner som IHS og dobbel bunn og så videre. Dersom du ikke finner noe signifikant mønster der, forkast de tekniske teoriene i det markedet, og se etter fundamentale forhold, let i P/E osv. Se også i forhold til analyser og anbefalinger i media, og hvordan dette påvirker aksjen. Se etter korrelasjoner og kovarians mellom aksjer, og mellom aksjen og industri og børsen aksjen handles på i helhet. Sjekk børsmeldinger og bransjenyheter og se hvordan dette påvirker aksjekursen.

Det vanskeligste med aksjehandel er å finne ut hva som forårsaker endringene i aksjekursen, men det er også dette som er det morsomste. Bli flink på å finne ut predikatorer for en bestemt aksje, og du vil bli rik som bare det, men det er ikke lett.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Valutakurser

Valutakurser

Du finner nå gratis valutakurser i sanntid på nett

Verdipapirer

Verdipapirer - en kort innføring

Her er en liten oversikt over ulike type verdipapirer. Lær mer om aksjer og andre verdipapirer, derivater og relaterte finansielle instrumenter her.