Høy giring, minimere risiko

En av de vanligste feilene mange gjør i aksjehandel er å bruke alt for høy giring

13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Aksjer og aksjehandel

En av de vanligste feilene mange gjør i aksjehandel er å bruke alt for høy giring. Mange begynnere tenker kun på å maksimere profitt, og ikke på å minimere risiko. De tror at hvis de bruker høyere giring, så vil du også tjene mer penger, men det motsatte er ofte tilfellet og de taper bare pengene sine raskere.

Den beste praksisen (tradingstrategien om du vil) i aksjehandel er derfor å bruke smarte metoder for å forvalte pengene, og holde følelsene under kontroll. Hold hodet kaldt.

Når du ser en tradingstrategi i perspektiv er det til syvende og sist hvordan du forvalter pengene dine og disiplinen som gir resultater.

Invester maksimalt 5% av kontoen på én handel, det er en fin regel jeg har på å begrense risiko.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Valutakurser

Valutakurser

Du finner nå gratis valutakurser i sanntid på nett

Verdipapirer

Verdipapirer - en kort innføring

Her er en liten oversikt over ulike type verdipapirer. Lær mer om aksjer og andre verdipapirer, derivater og relaterte finansielle instrumenter her.