Dobbel bunn strategi

Jeg har spesialisert meg på dobbel bunn formasjoner på Oslo Børs

13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Aksjer og aksjehandel

Jeg har spesialisert meg på dobbel bunn formasjoner på Oslo Børs. Å kunne mye om en bestemt formasjon i et avgrenset marked har hatt stor verdi for meg.

Strategien er ganske enkel i utgangspunktet: Kjøp når dobbel bunn er etablert, og selg når aksjekursen har steget like mye som differansen på nedre del til øvre del av den siste bunnen.

Jeg har fastsatte tradingregler iforhold til volum og dybde på bunnen/signifikans, så er jeg heller ikke helt blind for andre teknisk analyseverktøy, og forsøker hele tiden å utvikle strategien min. Basisen i min tradingstrategi som jeg nå har brukt siden 2003 år på Oslo Børs er altså dobbel bunn. Med unntak av 2008 og 2009 har strategien slått markedet med god margin hvert år.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Valutakurser

Valutakurser

Du finner nå gratis valutakurser i sanntid på nett

Verdipapirer

Verdipapirer - en kort innføring

Her er en liten oversikt over ulike type verdipapirer. Lær mer om aksjer og andre verdipapirer, derivater og relaterte finansielle instrumenter her.