Nettmeglere

Det finnes mange forskjellige nettmeglere å velge blant

15. april 2024 av Aksjehandel.net / Aksjer og aksjehandel

Det finnes mange forskjellige nettmeglere å velge blant. Hvilken du velger beror på hvilke krav du har til handelsplattform, hva du ønsker å handle, og en rekke andre forhold.

Dersom du skal drive med sosial trading, må du handle via såkalte sosiale tradingnettverk, du kan prøve en gratis konto hos det største sosiale investeringsnettverket her.

CFD-handel gjør det mulig å gire investeringen slik at du kan oppnå relativt høy profitt selv på mindre investeringer. Risikoen øker dermed tilsvarende, men det er jo som regel en sterk sammenheng mellom risiko og potensiell avkastning.

Hvilken nettmegler er best for norske tradere?

Det finnes ikke noe fasitsvar på hvilken nettmegler som er "best". Det kommer også litt an på hvilken type trading du ønsker å drive med.

Det vi uansett kan anbefale alle tradere, er å prøve mange forskjellige nettmeglere, slik at du finner din favoritt. Det er slett ikke sikkert du finner den best egnede nettmeglere på første forsøk, uansett hvor mye du leser om nettmegleren på forhånd.

Prøv flere nettmeglere. Husk at noen handelstjenester tilbyr gratis øvelseskonto, disse er utmerket for å bli kjent med nye nettmeglere.

Vi kan anbefale eToro til alle som ønsker å handle i norske eller utenlandske markeder. Dette er en fantastisk god handelstjeneste med et bredt utvalg handelsmuligheter. Prøv gjerne en gratis øvelseskonto til å begynne med, utmerket dersom du bare ønsker å teste eToro risikofritt. Du kan når du vil endre øvelseskontoen til en ekte handelskonto etter at du har satt inn egne penger, men dette er ikke noe krav fra deres side. Her kan du lese mer om våre erfaringer med eToro.

Liste over nettmeglere

Her er en liste over ulike typer meglere / nettmeglere:

Andre nettmeglere:

  • Sosiale tradingnettverk. Dersom du skal handle kun valuta og råvarer, og dersom du foretrekker en åpen handelsløsning hvor du kan dra nytte av andres kompetanse, er sosial trading en mulighet du bør vurdere, se spesielt denne beskrivelsen av hvordan du begynner med sosial trading.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Valutakurser

Valutakurser

Du finner nå gratis valutakurser i sanntid på nett

Verdipapirer

Verdipapirer - en kort innføring

Her er en liten oversikt over ulike type verdipapirer. Lær mer om aksjer og andre verdipapirer, derivater og relaterte finansielle instrumenter her.