Aksjehandel roboter og robothandel

Aksjehandel har kommet i en ny fase, også på Oslo Børs

13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Aksjer og aksjehandel

Aksjehandel har kommet i en ny fase, også på Oslo Børs. Daytrading er fortsatt mulig, og jeg tror ikke vi skal frykte robothandel.

Media har i den siste tiden svartmalet robothandel, og presser frem et bilde av at enten må man handle med en robot (det vil i praksis si en algoritme, en programmert algoritme som forteller aksjeprogrammet man bruker når man skal utføre ulike handlinger i aksjemarkedet, for eksempel når man skal legge inn en ordre på en aksje).

Jeg har ingen tradingstrategi å meddele her, men ønsker en debatt om robothandel; hvordan vil algoritmehandel påvirke børsen? hvordan kan vi/du/jeg tjene penger på robothandel?

Hva tenker dere om robothandel, hvilke muligheter og begrensninger vil det gi oss som livnærer oss av å handle på aksjebørsene?

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Valutakurser

Valutakurser

Du finner nå gratis valutakurser i sanntid på nett

Verdipapirer

Verdipapirer - en kort innføring

Her er en liten oversikt over ulike type verdipapirer. Lær mer om aksjer og andre verdipapirer, derivater og relaterte finansielle instrumenter her.