Dim sum-obligasjon

Hva er en dim sum-obligasjon? Dim sum-obligasjon er en kinesisk renminbi-denominert obligasjon utstedt av en kinesisk enhet i Hong Kong.

dim sum-obligasjon
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Dim sum-obligasjon er en kinesisk renminbi-denominert obligasjon utstedt av en kinesisk enhet i Hong Kong. Gjør det mulig utenlandske investorer forbudt å investere i kinesisk bedriftsgjeld i fastlands-Kina for å investere i og bli utsatt for kinesisk valuta i Hong Kong.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.