Løpetid på obligasjoner

Hva er løpetid på obligasjoner? Løpetiden på en obligasjon kan ha lang varighet, og gjeldspapirer med løpetid på mindre enn ett år generelt betegnes pengemarkedsinstrumenter fremfor obligasjoner.

løpetid på obligasjoner
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Løpetiden på en obligasjon kan ha lang varighet, og gjeldspapirer med løpetid på mindre enn ett år generelt betegnes pengemarkedsinstrumenter fremfor obligasjoner. De fleste obligasjoner har en løpetid på opptil 30 år. Noen obligasjoner har blitt utstedt med løpetid på 50 år eller mer, og historisk har det vært noen problemer uten forfallsdato. I markedet for amerikanske statsobligasjoner er det tre kategorier av obligasjonslån basert på løpetid på kort-, mellomlang- og lang sikt.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.