Perps

Hva betyr PERPS? Perps er en forkortelse for det engelske uttrykket Perpetual bonds, som er obligasjoner som ikke har noen modenhetsdato.

perps
13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Perps er en forkortelse for det engelske uttrykket Perpetual bonds, som er obligasjoner som ikke har noen modenhetsdato. De mest kjente av disse er britiske perps, som også er kjent som statskasselånder eller utaterte statskasser. Noen av disse ble utstedt på 1800-tallet og handler fortsatt i dag, selv om beløpene nå er ubetydelige. Noen ultra-langsiktige obligasjoner, er nesten perpetuals fra et finansielt synspunkt, med nåverdi nær null.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.