Smart obligasjon

Hva er en smartobligasjon? En smart obligasjon er en automatisert programmerbar obligasjonskontrakt som bruker evnen til en blockchain-database til å fungere som en kryptografisk sikker, men likevel åpen og gjennomsiktig generell obligasjonsbokføring.

smart obligasjon
13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En smart obligasjon er en automatisert programmerbar obligasjonskontrakt som bruker evnen til en blockchain-database til å fungere som en kryptografisk sikker, men likevel åpen og gjennomsiktig generell obligasjonsbokføring. Det er en av en klasse av finansielle instrumenter kjent som en smart kontrakt. Smartbindingsteknologi kan redusere transaksjonskostnadene for obligasjonsservice og andre kostnader betydelig. En annen potensiell fordel i dette tilfellet er potensialet for øyeblikkelig oppgjør, samt lavere operasjonell risiko.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.