Hvorfor bør man kjøpe obligasjoner?

Det kan være mange grunner til hvorfor noen ønsker å kjøpe en obligasjon, men her er de viktigste grunnene.

Hvorfor kjøpes obligasjoner
13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Det kan være mange grunner til hvorfor man ønsker å kjøpe obligasjoner, men den viktigste årsaken for de fleste er å diversifisere porteføljen.

En annen viktig grunn er at det ofte forventes høyere renter enn på vanlig innskuddsrente på høyrentekonto i bank, men dette er ikke alltid tilfellet.

Obligasjoner og obligasjonsfond kan kjøpes hos de fleste banker og nettmeglere (se link for oversikt).

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.