Seniorobligasjoner

Hva er seniorobligasjoner? De første obligasjonseierne som skal betales er de som eier det som kalles seniorobligasjoner.

seniorobligasjoner
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

De første obligasjonseierne som skal betales er de som eier det som kalles seniorobligasjoner. Etter at de er betalt, betales de ansvarlige obligasjonseierne. Som et resultat er risikoen høyere. Derfor har underordnede obligasjoner vanligvis lavere kredittvurdering enn seniorobligasjoner. De viktigste eksemplene på ansvarlige obligasjoner finnes i obligasjoner utstedt av banker og verdipapirer med verdipapirer. Sistnevnte utstedes ofte i trancher. De eldre tranchene blir betalt tilbake først, de underordnede tranchene senere.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.