Utstedelse av obligasjon

Hva er utstedelse av obligasjoner? Obligasjoner utstedes av offentlige myndigheter, kredittinstitusjoner, selskaper og overnasjonale institusjoner i primærmarkedene.

utstedelse av obligasjon
13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Obligasjoner utstedes av offentlige myndigheter, kredittinstitusjoner, selskaper og overnasjonale institusjoner i primærmarkedene. Den vanligste prosessen for utstedelse av obligasjoner er gjennom tegningsgaranti.Når et obligasjonslån utstedes, kjøper et eller flere verdipapirforetak eller banker, som danner et syndikat, hele emisjonen av obligasjoner fra utstederen og selger dem til investorer. Primærutstedelse er arrangert av bookrunnerssom ordner obligasjonslånet, har direkte kontakt med investorer og fungerer som rådgivere for obligasjonsutstederen når det gjelder tidspunkt og pris på obligasjonslånet.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.