Obligasjonsindeks

Hva er en obligasjonsindeks? Det finnes mange obligasjonsindekser der formålet å administrere porteføljer og måleytelse.

obligasjonsindeks
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Det finnes mange obligasjonsindekser der formålet å administrere porteføljer og måleytelse. Noen kjente obligasjonsindekser er amerikanske Barclays Capital Aggregate, Citigroup BIG og Merrill Lynch Domestic Master. De fleste indeksene er deler av familier med større indekser som kan brukes til å måle globale obligasjonsporteføljer, eller kan videre deles opp etter forfall eller sektor for å administrere spesialiserte porteføljer.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.