Forfall av obligasjoner

Hva er forfall av obligasjoner? Obligasjoner forfaller på et bestemt tidspunkt.

forfall av obligasjoner
13. juli 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Obligasjoner forfaller på et bestemt tidspunkt. Utstederen må betale tilbake det nominelle beløpet på forfallstidspunktet. Så lenge alle forfallen utbetalinger er utstedt, har utsteder ikke ytterligere forpliktelser til obligasjonseierne etter forfallstidspunktet. Forfallstidspunktet beskrives ofte som termen eller tenor av en obligasjon.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.