Pakt i obligasjoner

Hva er pakt (obligasjon)? Pakter i obligasjonsavtaler spesifiserer rettighetshaverens rettigheter og utsteders plikter, for eksempel handlinger som utstederen er forpliktet til å utføre eller er forbudt å utføre.

pakt obligasjoner
15. april 2024 av Aksjehandel.net / Obligasjoner

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Pakter i obligasjonsavtaler spesifiserer rettighetshaverens rettigheter og utsteders plikter, for eksempel handlinger som utstederen er forpliktet til å utføre eller er forbudt å utføre. I USA gjelder føderale og statlige verdipapirer og kommersielle lover for håndhevelse av disse avtalene, som fortolkes av domstolene som kontrakter mellom utstedere og obligasjonseiere. Vilkårene kan kun endres med store vanskeligheter mens obligasjonene er utestående, med endringer i styringsdokumentet som generelt krever godkjenning med flertalls (eller flertall ) stemme fra obligasjonseierne.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Prøv trading og aksjehandel gratis Begynn med aksjehandel

eToro erfaring

eToro: Tjenesten “alle” tradere bruker

Da har vi endelig tatt oss tid til å skrive en liten anmeldelse av eToro, vår soleklare favoritt-handelsplattform for aksjer og CFD. De har millioner av brukere globalt. Holder du på med investering og trading, bør du kjenne til eToro.

Alt om obligasjoner

Obligasjoner for begynnere

Her kan du lære det grunnleggende om obligasjoner. Obligasjoner er rentebærende gjeldsbrev, og er et attraktivt alternativ for mange investorer.

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond

Obligasjonsfond er et utmerket alternativ til den som ønsker å investere i obligasjoner og samtidig oppnå diversifisering og likviditet.